Mittanarut pihalla

Edelleen on hieman hitaanlaista tämä projektin eteneminen. Varmasti yksi COVID-19 on vaikuttanut projektin edistämiseen, etenkin kaupungin ja pankin kanssa asiointiin Edellisen tilannekatsauksen päivitys tässä:

  • Lainaneuvottelut pankin kanssa loppusuoralla
    • Pätee edelleen. Nyt tosin kaikki sovittuna, odotetaan vaan että pankki laittaa paperit verkkopankkiin allekirjoitettavaksi
  • Alustava varaus lasikuitualtaasta tehty
    • Vahvistin firmalle että hyväksytään tarjous, mutta eivät ole ehtineet palata asiaan…
  • Uima-altaan teknisen tilan sijoittelun pohdinta eli sisälle taloon vai pihalle altaan viereen
    • Tämä alkaa kallistua siihen että tekninen tila tulee ulos uima-altaan viereen terassin alle upotettuna.

Kaupungin kanssa lupa-asiointi nytkähti hieman eteenpäin kun mies sai puhelimella oikean henkilön kiinni viikkojen soittelun ja soittopyyntöjen jälkeen. Sovittiin että lähetämme hänelle sähköpostilla suunnitelmat, minkä heti samana iltana teimme. Nyt 12 päivää myöhemmin ei taaskaan olla saatu sähköpostiin vastausta tai henkilöä puhelimen päähän kommentoimaan asiaa.

Toiveissa on, että toimenpideilmoitus riittäisi, mutta saattaapi mennä toimenpidelupahakemuksen puolelle. Tuntuu että nopeampaa olisi ollut laittaa vain jotain hakemusta vetämään ja odottaa sen käsittelyä. Hieno ajatus oli, että etukäteen keskustelemalla saisi lupaprosessin kerralla kuntoon, kun tässä nyt ei ole ihan selvää millainen ilmoitus/lupa tarvitaan.

Mutta otsikon asiaan siis: (sotkuisella) pihalla on nyt mittanarut valmiina antamaan kuvaa suunnitelmista. Terassijamppa tulee varmaankin heti pääsiäisen jälkeen katsomaan millaisesta urakasta olisi kyse.

Sininen viiva on uima-allas, keltainen terassia ja vihreä terassikatos. Alla kaupungille lähetetty mittakuva suunnitelmista.

Tuo syö meidän pienen takapihan neliöt aika tehokkaasti, joten jalkapallo-ottelut pitää siis viedä jatkossa puistoon. Toisaalta, vakaasti uskon, että uima-allas kunnon terassialueella pieksee nurmikon ja kukkapenkit meidän arjessa mennen tullen.

Jätä kommentti

Design a site like this with WordPress.com
Aloitus